Delen
moderne dementiezorg
online
bestellen

training - Had ik het maar geweten

De schrijvers van dit populaire boek werken bij zorginnovatiebureau DAZ. DAZ is betrokken bij vele vernieuwende projecten in de dementiezorg en verzorgt een breed scala aan trainingen. Zie voor informatie over DAZ www.anderszorgen.nl en voor informatie over de trainingen: www.dementietraining.nl. Wij werken veel met gemengde trainingsgroepen van zorgverleners, vrijwilligers en familieleden. Voor het downloaden van een flyer over de trainingen, klik hier.

Ook verzorgen wij desgewenst trainingen voor een groep familieleden/vrienden. Wat komt er allemaal op u af? Welke onderlinge afspraken zijn handig om te maken? Hoe zorgt u dat de persoon met dementie zo lang mogelijk zo zelfstandig mogelijk blijft functioneren? Hoe zijn de taken te verdelen? Welke hulpmiddelen zijn wellicht handig? Wanneer komen woningaanpassingen in zicht?  Een dergelijke 'familietraining' verzorgen wij als u dat wilt bij u thuis. In de avonduren of in het weekend behoort zeker tot de mogelijkheden. De lengte en duur van deze training bepaalt u zelf in overleg met ons. Voor een flyer over deze training, klik hier.

Heeft u belangstelling, stuur dan een mail aan: info@anderszorgen.nl.


Bestelformulier - ‘Had ik het maar geweten’
U kunt het boek 'Had ik het maar geweten' bestellen door het invullen van onderstaand formulier. Het boek wordt dan in de regel binnen 24 uur samen met de bijbehorende factuur aan u opgestuurd. Het boek kost € 15,- per stuk. U bestelt het boek via deze site bij de schrijvers zelf.

Als u ook het tweede boek uit de reeks Moderne Dementiezorg,'(Op)nieuw geleerd oud gedaan', over het lerend vermogen van mensen met dementie wilt ontvangen, kunt u dat hieronder bij aangeven.

Het derde boek uit de reeks Moderne Dementiezorg is 'Handig bij dementie'. Hierin staat het toenemende gevoels- en emotieleven van mensen met dementie centraal.

Van Ruud Dirkse is inmiddels ook een boek verschenen, opgebouwd rond persoonlijke brieven van ervaren dementiepatiënten met tips voor een beter leven. Het boek is gericht op lotgenoten, familie en zorgverleners. Dit boek heeft als titel 'Ik heb dementie'.


Specifieke opmerkingen/aandachtspunten in verband met adressering van de factuur kunt u hieronder aangeven bij 'opmerkingen'.
JA, ik wil hierbij graag het boek 'Had ik het maar geweten' bestellen:
De heer/mevrouwdhr. mevr.*
Voornaam*
Achternaam*
Straat + huisnr*
Postcode/plaats* *
Land
Telefoonnummer*
E-mail-adres*
Aantal exemplaren*
 
Extra bestellingen:
exemplaar(en) van (op)nieuw geleerd, oud gedaan [€ 23,99]
exemplaar(en) van Handig bij dementie [€ 25,99]
exemplaar(en) van Ik heb dementie [€ 20,50]
exemplaar(en) van Kookboek bij dementie [€ 25,99]
 
Opmerkingen