Delen
moderne dementiezorg
online
bestellen

bekijk pagina's - Had ik het maar geweten

Hier kunt u enkele voorbeeldpagina's bekijken. Hopelijk geeft deze beperkte selectie u een goede indruk van de aard en opzet van het boek. Het boek bevat in totaal 220 pagina's, allemaal fullcolour.

Om het voorwoord van Prof. Dr. Philip Scheltens te bekijken: voorwoord.pdf

Om de inleiding te lezen: inleiding.pdf

Om enkele pagina's te bekijken: voorbeeldpaginas.pdf

Op de achterzijde van het boek staan positieve recensies van Alzheimer Nederland en mantelzorger Joke Bakers: achterzijde.pdf

Elders op deze site vindt u de inhoudsopgave en het overzicht van alle 100 tips.


Bestelformulier - ‘Had ik het maar geweten’
U kunt het boek 'Had ik het maar geweten' bestellen door het invullen van onderstaand formulier. Het boek wordt dan in de regel binnen 24 uur samen met de bijbehorende factuur aan u opgestuurd. Het boek kost € 15,- per stuk. U bestelt het boek via deze site bij de schrijvers zelf.

Als u ook het tweede boek uit de reeks Moderne Dementiezorg,'(Op)nieuw geleerd oud gedaan', over het lerend vermogen van mensen met dementie wilt ontvangen, kunt u dat hieronder bij aangeven.

Het derde boek uit de reeks Moderne Dementiezorg is 'Handig bij dementie'. Hierin staat het toenemende gevoels- en emotieleven van mensen met dementie centraal.

Van Ruud Dirkse is inmiddels ook een boek verschenen, opgebouwd rond persoonlijke brieven van ervaren dementiepatiënten met tips voor een beter leven. Het boek is gericht op lotgenoten, familie en zorgverleners. Dit boek heeft als titel 'Ik heb dementie'.


Specifieke opmerkingen/aandachtspunten in verband met adressering van de factuur kunt u hieronder aangeven bij 'opmerkingen'.
JA, ik wil hierbij graag het boek 'Had ik het maar geweten' bestellen:
De heer/mevrouwdhr. mevr.*
Voornaam*
Achternaam*
Straat + huisnr*
Postcode/plaats* *
Land
Telefoonnummer*
E-mail-adres*
Aantal exemplaren*
 
Extra bestellingen:
exemplaar(en) van (op)nieuw geleerd, oud gedaan [€ 23,99]
exemplaar(en) van Handig bij dementie [€ 25,99]
exemplaar(en) van Ik heb dementie [€ 20,50]
exemplaar(en) van Kookboek bij dementie [€ 25,99]
 
Opmerkingen